Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak‘ın Katılımıyla Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi

Fakültemizde düzenlenen oryantasyon etkinliği, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, üniversitemizin rektörü Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK'ın ve fakültemiz dekanı Prof. Dr. Metin DEMİR'in katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte, üniversitemizin yeni öğrencilerine hem akademik hem de sosyal anlamda rehberlik edecek önemli bilgiler paylaşıldı. İl Milli Eğitim Müdürümüz, öğretmen adaylarına öğretmenlik mesleği üzerine değerli görüşlerini ve deneyimlerini aktardı. Dekanımız başarılı bir eğitim öğretim dönemi için tüm öğrencilerimize iyi dileklerde bulundu. Öğrencilerimizin eğitim yolculuğuna ilham veren bu etkinlik, soru cevap oturumu ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2024, Cuma