Dumlupınar- Learnscope Takımı Teknofest 2024 Türkiye Birincisi Oldu!

Üniversitemizin LearnScope takımı, TEKNOFEST 2024 Eğitim Teknolojileri Yarışması'nda Türkiye Birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri Ali Osman ÖZTÜRK, Beyza ZENGİN, Bedirhan UYGUN, Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Öğretmenliği öğrencisi Nurcan ŞİMŞEK ve Makine Mühendisliği öğrencisi Kubilay ÇIRAK 'tan  oluşan Dumlupınar-LearnScope ekibi, 186.471 takım arasından finale kalan 80 takımdan biri olmayı başardı.

Yerli ve milli mikroskopları LearnScope'u %100 kullanıma hazır olarak jüriye sunan ekip, projelerini uygulamalı olarak sergileme şansı buldu. Yarışma alanında büyük ilgi gören LearnScope, bu yoğun ilginin karşılığını Türkiye Birinciliği ile aldı.

TEKNOFEST 2024'te Eğitim Teknolojileri kategorisinde birinci olan LearnScope, hem jüri üyelerinden hem de ziyaretçilerden tam not aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2024, Salı