Anneler Günü Türk Halk Müziği Konseri

Anneler Günü Türk Halk Müziği Konseri

  Fakültemizde Anneler Günü dolayısıyla Anneler Günü Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.

Fakültemiz Mehmet Âkif Ersoy Konferans Salonu'nda düzenlenen konsere, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz'ün şefliğinde, konuk sanatçı Öğr. Gör. Handan Özdemirel ve öğrencilerimizden oluşan halk müziği korosu tarafından ülkemizin farklı yörelerinden halk türküleri anneler için seslendirildi. Dinleyicilerin de seslendirilen türkülere eşlik ettiği etkinlik, Öğr. Gör. Beydüz başta olmak üzere tüm sanatçılara teşekkür edilmesiyle sona erdi.

Etkinlik dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltopak, "Annelik, bir insanı dünyaya getirmek veya onu büyütmekten çok daha fazla anlama sahip bir kelimedir. Annelerimiz bu dünyayı anlamlandırma yolculuğumuzdaki ilk öğretmenlerimiz, ilk rehberlerimizdir. Başta üniversitemizde görev yapan anneler olmak üzere, evladının yüreğini kendi yüreğinde taşıyan tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, ayrıca düzenlenen etkinlikten dolayı Eğitim Fakültemize teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2024, Salı