İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan Başyiğit’ten Eğitim Fakültemize Ziyaret

Kütahya İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan Başyiğit, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında hayata geçirilecek olan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde, eğitimde işbirliklerini ve yenilikçi yaklaşımları ele almak üzere Eğitim Fakültemizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Müdürümüz Hasan Başyiğit ve fakülte yönetimi, okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5, lise hazırlık ve 9. sınıf seviyelerinde uygulanacak olan model hakkında yayımlanan genelge doğrultusunda gerçekleştirilecek çalışmalar üzerine detaylı bir bilgi alışverişinde bulundular. Eğitimdeki yenilikçi uygulamaların önemini vurgulayan Başyiğit, Eğitim Fakültemiz ile yapılacak işbirliklerinin Kütahya'ya sağlayacağı katkılar üzerinde durdu. Ayrıca Hasan Başyiğit, fakültemizde düzenlenen Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Töreni'ne katılarak mezun olan öğrencilere ve fakülte personeline başarı dileklerinde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2024, Cumartesi